Volvo Retailer Kick Off 2024

Volvo Retailer Kick Off 2024

Volvo Car Danmark afholder en gang om året Kick-Off arrangement for ca. 170 inviterede Volvo forhandlere fra hele Danmark.

D. 2. februar 2024 fyldte vi Fængslet i Horsens, og Volvo Car Danmark havde bedt mig om at holde snor i arrangementet og få alle processer omkring dette til at gå op i en højere enhed.

Volvo Car Danmark sørgede for alt fagligt indhold, og jeg stod for den omfattende planlægning af arrangementet, forhandling og aftaler med underleverandører og venue.

Min opgave var også at source de rigtige leverandører til den rigtige pris – hotel, catering, venue, tilmeldingsplatform, elektroniske name tags, underholdning og alle de andre små leverancer, som gjorde arrangementet fuldendt.

I planlægningen og eksekveringen havde jeg og mit team og leverandører desuden fokus på den bæredygtighed, som Volvo har højt på dagsordenen – minimering af ”brug og smid væk”- indkøb, minimering af madspild, transport, genanvendelige navneskilte, affaldssortering m.m.

Kompleksiteten af planlægning og afvikling af denne event var forhøjet idet der under eventen skulle præsenteres en spændende ny prototype bil under strikse sikkerhedsregler udstukket af Volvo Car i Göteborg.

Dette betød at alle deltagere og personale med adgang til bilen på forhånd skulle underskrive fortrolighedserklæringer samt indlevere mobiler og andet elektronisk udstyr for at deltage i selve afsløringen af bilen.

Arrangementet forløb fuldstændig gnidningsløst hvilket de efterfølgende evalueringer fra deltagerne også understreger.

Photo credit: Volvo Car Danmark/Anders Richter

Overordnet projektkonsulent

Volvo Car Danmark A/S

D. 2. februar 2024

Horsens