Om os

Om VISIONmatters

Konsulentvirksomheden VISIONmatters har eksisteret i 23 år og er ejet og drevet af Lisbeth S. Nielsen.

Vi har gennem årene haft en meget bred vifte af kunder og opgaver indenfor event- og projektplanlægning, domicilflytning, virksomhedsudvikling og ledersparring.

Projekterne spænder bredt over Domicilflytning og Space Planning af firmadomiciler til udvikling og ledelse af megaevents samt ledersparring og strategisk udvikling af virksomheder i SMV-segmentet – både som sparringspartner eller medlem af virksomhedens advisory board eller bestyrelse.

Vi bliver oftest kontaktet omkring nye projekter såsom projektering af en ny festival, flytning af en virksomhed til nyt domicil, etablering af et advisory board, planlægning og opbygning af stort internationalt TV show, en ny e-sports-turnering o.m.a.

Vi er i al beskedenhed rigtigt gode til at starte fra nul og metodisk bygge en plan og et samarbejdsnetværk op, facilitere processen og eksekvere.
Uanset om det er en stor udendørs teaterforestilling, en virksomhedsstrategi eller aktivering af et brand.

Elementerne er de samme udvikling, planlægning, ledelse og eksekvering.

Ejer og direktør Lisbeth S. Nielsen siger:

”I al beskedenhed – jeg har ”det sorte bælte” i planlægning, ledelse og eksekvering af stort set alle typer store projekter!
Jeg stortrives med at planlægge, lede og eksekvere omfattende og komplekse projekter fra start til slut – gerne projekter som ikke er lavet før. Jeg er drevet af faglig nysgerrighed, effektivitet og ser alle kunder og projekter fra et helhedsperspektiv – overblikket og den mindste detalje.

Gennem mere end 23 år har jeg opbygget et meget omfattende netværk i mange forskellige brancher. Jeg byder ind i og bruger af dette netværk, så jeg altid stiller med de rigtige kompetencer og samarbejdspartnere til de specifikke opgaver.

Jeg har hverken dyrt domicil eller fastansatte medarbejdere, så jeg kan holde en for markedet god pris for mine kunder.
Til gengæld har jeg en lang række topprofessionelle, faste samarbejdspartnere og timelønnede, som jeg hyrer ind efter behov til vores forskellige opgaver.
Det giver agilitet og fleksibilitet i opgaveløsningen, og tilsammen med mine mange trofaste specialister i samarbejdsnetværket udgør vi en kæmpe videns- og erfaringsbase.

Selv er jeg generalist og i al beskedenhed rigtig god til at lede specialister, så vi når altid godt i mål med den opgave, kunden har stillet os. Til tiden.”

VISIONmatters er baseret i Århus og servicerer kunder i hele Danmark og Europa.

Et udpluk af kunder:

Volvo Car Danmark A/S
ALIVE A/S – Aller Media
Don’t Waste It ApS
Dansk Roadshow ApS
Metronome Productions A/S / Nordisk Film TV
Coze Aarhus A/S
Minitech ApS
Hovmand A/S
INDEX: Award
Maersk Group
Women Deliver
NorthSide & Tinderbox
Roskilde Festival
LOG MAN ApS
BLAST Premier