Volvo Car Danmark A/S

Volvo Car Danmark A/S
The Ocean Race 2023

I slutningen af 2022 blev vi kontaktet af og indgik aftale med Volvo Car Danmark A/S vedrørende Volvos brand aktivering i forbindelse med The Ocean Race 2023 i Århus.

Volvo Cars var som Premium Sponsor for The Ocean Race 2023 markant til stede på alle destinationer rundt i verden – således også i Århus, hvor The Ocean Race havde Stop Over fra 29. maj – 8. juni 2023.

Sammen med nøglepersoner fra Volvo Car Danmark A/S og Global Team fra Volvo-hovedkontoret i Göteborg drev jeg planlægning, ledelse og eksekvering af de mange aktiveringer til lands og til vands i løbet af de 11 dage The Ocean Race var i Århus sammen med mit Core Team.
Det blev til 14 events på Volvo-standen og på bådene, godt 36.000 besøgende på standen og knap 400 courtesy kørsler for de 11 sejler-teams, The Ocean Race organisationen, Volvo, Host City Aarhus, sponsorer o.m.a.

Det var ligeledes vores ansvar at stå for rekruttering og sammensætning af den til lejligheden nødvendige organisation – Logistics Manager, Brand Ambassadors, Fleet Managers og chauffører. I alt en flok på godt 30 midlertidige medarbejdere til at drifte alle aktiviteterne.

Overordnet projektkonsulent

Volvo Car Danmark A/S

dec. 2022 – juli 2023

København / Århus

Videoer fra eventen

Video Credit: Volvo Car Danmark A/S