Rethink Event / Don’t Waste It

Rethink Event / Don’t Waste It

I starten af 2023 rakte Sofie Randel, ejer af Rethink Event og Don’t Waste It ud til mig med ønsket om at få etableret et advisory board for at få eksterne øjne på og input til hendes to succesfulde virksomheder. Succes og vækst kan jo nemlig også skabe udfordringer, så målet er at tage de to virksomheder sikkert videre til næste trin.

Rethink Event rådgiver oplevelsesfokuserede virksomheder og organisationer til at forstå og implementere en mere bæredygtig tilgang til deres forretningsgrundlag.
Don’t Waste It, stiftet i 2022, arbejder med cirkularitet inden for oplevelsesbranchen og udvikler, udlejer og sælger materiel til bl.a. affaldssortering.

Disse dagsordner har gennem de seneste år fået et langt større fokus, bl.a. grundet lovgivning, og derfor er det blevet nødvendigt for Sofie at tage stilling til virksomhedernes næste skridt.

Min rolle er at sammensætte et advisory board samt facilitere og lede strategiprocessen.

Gennem mit store, aktive netværk fandt jeg 3 ”tunge” board members, som kommer fra helt andre brancher og således ser og perspektiverer med andre vinkler end Sofie er vant til. Det har ifølge Sofie Randel lønnet sig:

”Det er en kæmpe gevinst at få sparring fra erfarne virksomhedsejere, der har deres daglige ledelsesvirke i helt andre brancher, og som har givet konkrete input til, hvor jeg kan sætte ind i mine virksomheder fremover.

Jeg har fået stor hjælp fra Lisbeth, som har etableret advisory boardet og faciliteret den indledende proces og workshop ligesom hun skal drive advisory board’et fremover og den næste vigtige strategiproces. Det har gjort det muligt for mig at komme op i helikopterperspektiv og tegne fremtiden op for mine to virksomheder sammen med 4 stærke og inspirerende erhvervsprofiler.”

Leder af advisory board

Rethink Event / Don’t Waste It

jan. 2023 –

Århus

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om Bestyrelse og Advisory Board?

Rekvirer gerne fuldt bestyrelses CV på lisbeth@visionmatters.dk eller kontakt mig på (+45) 2266 5100 for en indledende snak.