NorthSide og Tinderbox

NorthSide og Tinderbox

NorthSide er en stor veletableret festival med skarp profil på artist line up, bæredygtighed og økologisk mad og drikke.
Tinderbox er ligeledes en af landets største med et mere mainstream musikprogram som desuden har landets største scene for elektronisk musik.

Som medlem af festivalledelsen havde jeg ansvar for Site & Produktion samt facilitering af det tværfaglige samarbejde og planlægning i ledelsen, årshjul, tegningsprocesser m.m.

Min opgave var at sikre planlægning og afvikling af 2 store festivaler på 14 dage, hvoraf Tinderbox var helt ny og på en uprøvet lokation. En del af opgaven var også at analysere og opbygge en organisation, som kunne løfte disse projekter under betydeligt tidspres.
Budgetansvar på +20 mio. samt ledelsesansvar for en midlertidig organisation på ca. 250 – 300 pers.

Medlem af ledelsen

NorthSide og Tinderbox

sep. 2014 – mar. 2016

Århus / Odense

Videoer fra eventen

Video credit: DTD Group

Video credit: DTD Group

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til os på telefon (+45) 22 66 51 00 eller send en mail til kontakt@visionmatters.dk. Vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.