Metronome Productions A/S / Nordisk Film TV

Metronome Productions A/S / Nordisk Film TV

Da både Metronome Productions A/S og Nordisk Film TV blev en del af Banijay Group, blev det besluttet at flytte Nordisk Film TV fra Valby til Metronome Productions A/S’s domicil på Amager.

Nordisk Film TV producerer programmerne Go’ Morgen Danmark, Go’ Aften Danmark og Go’ Weekend Danmark, som er live på TV2 hver dag fra Tivoli i København.

Opgaven var at planlægge, forberede og eksekvere flytningen af 180 kontorpladser samt serverpark.

Det var ekstremt vigtigt at minimere nedetid for redaktionerne, editorerne m.fl. og ikke mindst udarbejde en minutiøs plan for hvorledes der stadig kunne produceres live-TV dagligt under flytningen af bl.a. Nordisk Film TVs store serverpark.

Jeg faciliterede en tværfaglig proces for at anskueliggøre, afstemme og planlægge den meget detaljerede og teknisk komplicerede proces. Jeg arbejdede tæt sammen med eksperter fra begge virksomheder for at sikre en gnidningsløs og sikker flytning til den nye adresse samt bedst mulig udnyttelse af vores ”window of opportunity” ift. live-udsendelserne.

Efter en succesfuld flytning sikrede tog mit sweeper-team over og sørgede for at de fraflyttede etager blev ryddet op og overleveret til udlejer i tilfredsstillende stand.

Vi solgte store mængder kontormøbler for kunden, og sikrede at alt ikke salgbart gik videre til velgørenhedsorganisationer – Røde Kors, lokal organisation for hjemløse unge samt et projekt på Zanzibar.
Det allersidste blev ryddet og fordelt i korrekte affaldsfraktioner på den lokale genbrugsstation. Når man rydder det fraflyttede på denne måde, sparer man effektivt både tid og penge.

Relocation Management og
Space Planning

Metronome Productions A/S  / Nordisk Film TV

Febr. 2021 – juni 2021